Kiinteistöjohtaminen

Laadukas hallitustyöskentely on toimivan taloyhtiön kulmakivi. Taloyhtiö tarvitsee asiansa osaavan hallituksen.


Kiinteistönpidon juridiset, taloudelliset ja tekniset tehtävät ja uuteen asunto-osakeyhtiölakiin perustuvat tehtävät mm. rakennusten korjaustarveselvitykset, osakasremontit, rakennusten ja talotekniikan kuntoarviot ja –kuntotutkimukset, kunnossapidon suunnittelu ja suunnitelmien laatiminen, korjausohjelmien laatiminen ja seuranta edellyttävät yhtiön hallitukselta valveutuneisuutta ja ammattitaitoa.


Kiinteistöstä laadittujen ylläpito- ja kunnossapitosuunnitelmien ja korjausohjelmien edellyttämien toimenpiteiden hallinnollinen organisointi, hankkeiden johtaminen, tarvittavien päätösten tekeminen, suunnitteluttaminen, rakennuttaminen, töiden ja urakoiden valvonta ja taloudelliset loppuselvitykset
edellyttävät, että taloyhtiön hallituksessa on tehtäviin sopivia henkilöitä ja että heillä on toimenpiteiden tekemiseen tarvittava työaika.


Tipe Oy:n hallitusasiantuntijapalvelut tarjoaa käyttöönne vankan hallitusammattilaisen. Asiantuntijapalvelumme toimii sekä yhtiön hallituksessa että sen ulkopuolella.


Asunto- ja kiinteistöyhtiön johtamisen tavoitteita:

  • Todellisten tarpeiden tiedostaminen ja ratkaisut ongelmiin,
  • Kiinteistön elinkaaritaloudellinen hoito,
  • Vaikuttaminen asiakaslähtöisen isännöinnin toteutumiseen,
  • Hyvin hoidettu kiinteistö.